Hos oss må betaling skje på behandlingstidspunktet, kontant eller med bankkort/kredittkort. For de som ønsker faktura eller nedbetaling kan vi nå tilby dette gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank som gir faktura med 30-60 dager forfall uten gebyr. Dette gjøres gjennom å opprette en Dyrekonto, hvor man kan søke om kreditt opptil 50 000 kr. Søkeprosessen gjøres hos direkte hos oss, via Resurs Bank, og vi får svar direkte fra Resurs Bank i løpet av noen få sekunder.

Måneden etter veterinærbesøket hos oss mottar du fakturaen fra Resurs Bank, med forfall siste dag i måneden. Om ønskelig kan du da velge å dele opp betalingen uten rente (nominell) i opptil 12 måneder. Ønsker du å dele opp i lavere månedsbeløp så kan du fordele totalbeløpet på opptil 72 måneder med rente.

Dyrekonto er et godt alternativ for deg som har behov for å få dyret ditt undersøkt eller behandlet av veterinær innen kort tid, men ikke har mulighet til å betale for det før neste måned eller senere. Det koster 250 kr å opprette Dyrekonto. Husk å ha med deg gyldig legitimasjon!

Les mer om vilkår og betingelser her:
http://vethus.no/wp-content/uploads/2015/05/Brosjyre-dyrekonto.pdf