Om klinikken

Dyrlegen Harstad tilbyr veterinærtjenester inne på klinikken i Seljestadveien 65 til hovedsakelig hund, katt, kanin og gnagere. Vi tilstreber høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr og ønsker det beste for deg og ditt kjæledyr.

Våre ansatte veterinærer og assistenter har høy kompetanse og et ekte engagement for både to og firbeinte. Dette gjør oss til et naturlig førstevalg for mange av byens dyreeiere.

Dyrlegen Harstad AS ble etablert i januar 2000 i Seljestadveien 65, og vi holder fremdeles til i de samme lokalene. Klinikken ligger sentralt og har i tillegg god parkeringsplass til kundene. Klinikkens eiere har hele tiden vært de samme, noe som gjør klinikken til et trygt sted både for kunder, pasienter og ansatte.

Idag sysselsetter klinikken 6 dyrleger og 6 assistenter. Klinikken er godt utrustet med diagnostiske hjelpemidler og moderne utstyr, for eksempel CT-røntgen, floroskop, arthroskop osv, som gjør at vi raskt kan diagnostisere de fleste sykdommer/lidelser.
Klinikken er med å kjøre vakt for akutt hjelp for både små- og store dyr. Dette har vi gjort siden vi staret i 2000.
Vi har egene veterinærer som kjører stordyrpraksis på ku, sau og gris i Harstad og Kvæfjord kommune. Disse inseminerer også.